Rólunk

HELLO MI?

 

A Hello Event a rendezvények, a digitális kommunikáció és a social media területén alkot kreatív megoldásokat a legjelentősebb magyar és nemzetközi brandeknek. Projektjeink sikerének titka immár húsz éve ugyanaz: az innovatív gondolkodás és az alkotás öröme.

 

 

HELLO DIGITAL

 

Kimagasló produkciós szakértelem a forgatástól az utómunkáig. Egyedi animációs videók, reklám- és dokumentumfilmek gyártása, felvételek minőségi feljavítása kreatív grafikai és animációs elemekkel.

 

HELLO SOCIAL

 

Ütős stratégiák, tartalmak és kampányok a közösségi média széles spektrumán. Színes és változatos social tartalmak készítése, multinacionális partnereink Facebook, Instagram és Linkedin oldalainak hatékony managelése.

 

 

HELLO EVENT

 

Vitathatatlan tapasztalat az emlékezetes rendezvények szervezésében. Vállalati workshopok, sajtótájékoztatók, protokolláris események az ország legnívósabb helyszínein, vagy akár az online térben is. Sok, sok referencia itt.

 

Az elmúlt évek alatt összegyűjtöttünk nagyon sok helyszínt és csapatépítő programot, hogy megkönnyítsük a briefet. Ha ezek között böngésznétek, akkor kattintsatok a fenti linkekre!

 

HELLO DESIGN

 

Testre szabott kreatív tervezés a magas színvonalú és brandazonos kommunikációért, legyen szó nyomdai, webes vagy social megjelenésről. Profi grafikai csapatunk a személyes brief felvételétől egészen a megvalósításig a projekt szerves részét képezi – a végeredmény minőségi és megoldásfókuszú grafikai munka.

Ide kattints ha elég bátor vagy egy PDF megnyitásához!

 

Itt érsz el minket:
Telefon: +36 1 365 1788
E-mail: hello(kukac)helloevent.hu