Rólunk

Legrissebb híreinkért kattintsatok mindig ide!

 

Hello Event - Hello Rendezvények! 

 

Pár mondat arról hogy mit csinálunk...

Céges rendezvényeket szervezünk, sajtótájékoztatótól elkezdve akár kisebb létszámú csapatépíteseken át, több ezres céges rendezvényekig. A lényeg, hogy sosem akarunk unatkozni, és mindig keressük az újabbnál újabb ötleteket, lehetőségeket.

 

Ha nem is szeretnél tovább olvasni, briefelj minket!

 

Névváltásunk után (korábban Confhotel Event) is folytattuk töretlen növekedésünket Hello Eventként, ami újabb és újabb lehetőségeket nyitott meg számunkra.

 

Például azt, hogy a rendezvényszervezői csapat létszáma folyamatosan nő és ezáltal még több és nagyobb kihívások elé állítjuk magunkat. Mi sem mutatja jobban, mint hogy csapatunkhoz egyre több külsős profi is csatlakozik, hogy még színesebbé és vonzóbbá tegyük számotokra rendezvényeiteket. 

 

Egyébként ugyanitt accountmanagert is keresünk. Bővebb infó itt: Karrier oldal

 

Ha csak a jelenünk számít, akkor nézzétek meg a videót! (És görgessetek lejjebb!)

 

 

Ha pedig minket is szeretnétek látni, csekkoljátok a partnertalálkozónkon készült videót!

 

Amire számíthattok a rendezvényszervezés során: emberi arc, megvalósítható kreatívok, elmélyülés a cégetek employer branding- és márkastratégiájában, profi rendezvényszervezői munka a tervezéstől a lebonyolításig.

 

Ha ezek a Ti rendezvényeiteknél is fókuszban vannak, keressetek minket, mert jöhet bármi, ami rendezvény: konferenciák, csapatépítések, termékbemutatók, sajtótájékoztatók, karácsonyi partyk, családi napok, vezetői incentive programok, sportnapok...

 

Az elmúlt évek alatt összegyűjtöttünk nagyon sok helyszínt és csapatépítő programot, hogy megkönnyítsük a briefet. Ha ezek között böngésznétek, akkor kattintsatok a fenti linkekre!

 

De ne felejtsétek: a legújabb ötletek rendezvényszervező kollégáinknál vannak!

 

És még egy fontos információ, cégnevünk megváltozott, további információt itt találhattok!