V4 Startup and Innovation Tour

< vissza
HelyszínVárkert Bazár
Létszám1000 fő

2017. november 30. és december 1. között a budapesti Várkert Bazárban került megrendezésre a V4 Startup and Innovation Tour rendezvény, melyen közel 1000 fő vett és vehetett részt. Többek között a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő, az Enterprise Hungary, a Magyar Kereskedőház Innotrade programja szervezésében megvalósuló rendezvény a visegrádi országokban megrendezett startup versenysorozat, a V4 Startup and Innovation Tour záróeseménye volt.

Az eseményen több mint 600 startup, befektető és vállalati partner vett részt. A rendezvény keretében kerültek először átadásra a Hiventures által alapított ’Startup and Innovation Award of Hungary’ díjai. A „Get in the Ring” nemzetközi startup verseny közép- és kelet-európai regionális döntőjét is magában foglalta, melyen szakmai zsűri és a közönség szavazati alapján egy magyar startupot hirdettek ki győztesnek. 

A kétnapos rendezvényen a startup verseny mellett fontos hangsúlyt kaptak a magyar piacon résztvevő feltörekvő fiatal designerek és kiállítók, előadók is, akiknek a helyszínen különböző megjelenési lehetőséget biztosítottunk (divatbemutató, kiállítás stand, rendezvényvideó, kitelepülés).