Budapest Kongresszusi Központ

< vissza
HelyszínPátria Terem
Létszám350

Nagyszabású gálával ünnepeltük a Budapest Kongresszusi Központ fennállásának 30. évfordulóját. A koncepcióban arra helyeztü a hangsúlyt, hogy az elmúlt 30 év eseményeit úgy öntsük formába, hogy az mind a történelmet, mind a Kongresszusi Központ üzleti, turisztikai és kulturális életében betöltött szerepét hangsúlyozza. Emellett cél volt az is, hogy a megszokott keretek közül kilépve – a Pátria termet teljesen új köntösbe öltöztetve – lássa vendégül kiemelt ügyfeleit a BKK.

A rendezvény idejére élő park formájában „beköltözött” a Gesztenyés kert az épületbe, szimbolikusan egy 30 éves fa lett állítva a központba. A színpadon történelmet megidéző nagyszabású showműsort láthattak a nézők, melyet a karrierjét a Budapest Kongresszusi Központból indító Havasi Balázs nyitánya vezetett fel.

A táncot kísérő, archív felvételekkel megtűzdelt animációkon megjelentek az épülethez köthető legismertebb események és személyek: a harminc évvel ezelőtti megnyitó ünnepségén fellépő 100 Tagú Cigányzenekartól az első professzionális szépségkirálynő választáson át egészen Bill Clintonig.